Reiki-opleiding Niveau 3 op 1, 2 en 3 oktober (19.00-21.30, 10u-17u30, 10u-16u)

Wat leer je tijdens de reiki-opleiding niveau 3?

– je herhaalt wat je bij niveau 2 geleerd hebt, en diept dit verder uit

– je maakt kennis met bijkomende ademhalingstechnieken en meditatie-technieken om meer ki op te wekken en jezelf bewuster te worden van de energiestroom in je eigen lichaam.

– je leert hoe je iemand anders kan behandelen voor professionele doeleinden

– M.a.w. je gaat verder op jouw spirituele pad van (zelf)genezing en bewustwording, en dit samen met mensen die dit ook willen leren en met wie je samen kan delen.

-Net als bij niveau 2, ontvang je opnieuw een reiju van je leraar. Tijdens deze 3-daagse cursus leer je ook zelf de voorbereiding op reiju, en hoe je reiju kan geven. Dit wordt geoefend.

-er is tijd en gelegenheid om vragen te stellen en te delen over je eigen evolutie en proces. Samen met de andere studenten kan je kijken in welke gevallen reiki behulpzaam kan zijn en hoe het dan.

-tijdens deze 3-daagse ontvang je zelf verschillende keren behandelingen van medecursisten en leraar, en geef je zelf ook verschillende keren behandelingen aan de anderen.

Voor wie is de cursus geschikt?
Voor iedere volwassene die eerder al niveau 1 en 2  bij mij gevolgd heeft. Wie bij iemand anders een reikicursus heeft gevolgd, is welkom voor een kennismakingsgesprek alvorens in te schrijven. Dan kijk ik welk niveau volgens mij passend is.

Wanneer vindt reiki-opleiding niveau 3 plaats?

De cursus is gepland voor vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober. De cursus zal doorgaan als op dat moment volgens de dan geldende corona-maatregelen van Nederland de samenkomst en het lesgeven in een kleine groep mogen, mits de nodige voorzorgen, zoals het dragen van een mondmasker in de binnenruimte gerespecteerd worden. Omdat we bij het praktijkgedeelte dichter bij elkaar zijn dan anderhalve meter, is het noodzakelijk dat iedereen zijn/haar eigen mondmasker meebrengt.

Hoe aanmelden?

Als je graag wilt deelnemen, meld je dan tijdig (liefst enkele weken voordien) aan per e-mail of telefonisch. Het maximaal toegelaten personen is immers beperkt. Bij inschrijving krijg je een inschrijvingsformulier toegestuurd met de betalingsvoorwaarden. Het lesgeld bedraagt 395 euro. Later krijg je alle praktische informatie dan nog toegestuurd, alsook een factuur voor je eigen administratie. De docent is Ilse Brosens. Mocht de prijs een mogelijk obstakel vormen, laat dit dan weten. Mits duidelijke afspraken is het mogelijk om het cursusgeld desgevallend in delen te betalen.