Reiki-opleiding Niveau 1 op vrijdag 10, 17 en 24 september 2021 in Sas van Gent

Wat leer je tijdens de reiki-opleiding niveau 1 (=Shoden)?

– je leert jezelf behandelen
– je leert meer over jouw spirituele pad, (zelf)genezing en bewustwording
– je leert over de geschiedenis van reiki volgens de Japanse traditie
– je leert hoe je iemand anders kan behandelen voor niet-professionele doeleinden

Je krijgt een introductie in de basisbeginselen van reiki volgens de Japanse traditie van Mikao Usui. Je ontvangt tijdens de cursusdag 4 keer een reiju, dit is een spirituele zegening, gegeven door de lesgever Ilse Brosens. Er wordt ruimte geschept zodat genezing kan plaatsvinden en de stroom van energie haar weg vindt in en door jou. Je oefent al meteen de verschillende handposities in praktijk.

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor iedere volwassene met een oprechte interesse in reiki en de motivatie om te leren. Er is geen speciale voorkennis vereist. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar voor de cursus. Het maximaal toegelaten personen is vier (incl. de leraar). Inschrijving kan via e-mail of telefonisch.

Wat kan je na de cursus?

Als je Shoden, niveau 1, hebt afgerond, betekent dit dat je klaar bent om reiki te gaan beoefenen en je hierin te vervolmaken. Voortaan kan je deelnemen aan de halve oefendagen voor cursisten waarin ervaringen worden uitgewisseld en behandelingen worden gegeven. Zo krijg je meer en meer zelfvertrouwen, ook in je eigen beoefening en wat je kunt.

Hoe aanmelden?

Via e-mail of telefonisch. Dan krijg je het inschrijvingsformulier toegestuurd met de betalingsvoorwaarden.