Reiki-cursus niveau 1: 9-10 april 2022

Wat leer je tijdens de reiki-opleiding niveau 1 (=Shoden)?

– je leert jezelf behandelen
– je leert meer over jouw spirituele pad, (zelf)genezing en bewustwording
– je leert over de geschiedenis van reiki
– je leert hoe je iemand anders kan behandelen voor niet-professionele doeleinden

Je krijgt een introductie in de basisbeginselen van reiki volgens de Japanse traditie van Mikao Usui. Je ontvangt tijdens de cursusdag 4 keer een reiju, dit is een spirituele zegening. Er wordt ruimte geschept zodat genezing kan plaatsvinden en de stroom van energie haar weg vindt in en door jou. Je oefent al meteen de verschillende handposities in praktijk.

Wanneer vindt dit plaats?

Op zaterdag 9 april 2022 van 9u30 tot 17u30, en op zondag 10 april van 10u-12u30. Op zondag oefenen we in de praktijk wat we zaterdag geleerd hebben.

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor iedere volwassene met een oprechte interesse in reiki en de motivatie om te leren. Het maximaal toegelaten personen is vier (incl. de leraar). Inschrijven kan tot en met 28 maart 2022 via e-mail of telefonisch.

Wat kan je na de cursus?

Als je Shoden, niveau 1, hebt afgerond, betekent dit dat je klaar bent om reiki te gaan beoefenen en je hierin te vervolmaken. Voortaan kan je deelnemen aan de halve oefendagen voor cursisten waarin ervaringen worden uitgewisseld en behandelingen worden gegeven. Zo krijg je meer en meer zelfvertrouwen, ook in je eigen beoefening en wat je kunt.

Hoe aanmelden?

Via e-mail of telefonisch. Dan krijg je het inschrijvingsformulier toegestuurd met daarin de prijs van de cursus en de betalingsvoorwaarden. Je kan uiteraard ook contact opnemen als je meer over de inhoud van de cursus wilt weten ook.