Gratis e-boek

Voer uw e-mail in en ontvang een gratis e-book

Het e-boek bevat enkele tips en eenvoudige oefeningen om je dagelijkse routine bewuster te gebruiken als toegangspoort tot meer bewustzijn en ontspanning. Door met aandacht de oefeningen te doen, is er innerlijke verandering mogelijk die je verdere ontplooiing tot ontwikkeling kan brengen.

Door het gratis e-boek van Yukkuri.nl te downloaden geef je toestemming aan Yukkuri.nl om je e-mailadres te gebruiken om op de hoogte gehouden te worden van het opleidingsaanbod van Reiki-praktijk Yukkuri. U kunt uzelf ten alle tijden uitschrijven uit de nieuwsbrief, en vragen om uw gegevens te verwijderen, dit in overeenstemming met de Europese AVG-wetgeving die vanaf 25 mei 2018 in voegen ging.

In opdracht van Yukkuri wordt uw e-mailadres bewaard in een beschermde en beveiligde omgeving door de websitebouwer van deze website. In geen enkel geval kan noch Yukkuri noch Searacon bij overmacht of bij kwaadwilligheid door derden aansprakelijk gesteld worden voor mogelijk geleden schade die het verstrekken van uw e-mailadres tot gevolg heeft, hoe uiterst miniem deze kans ook is. Het is raadzaam om regelmatig het paswoord van uw e-mailadres te wijzigen.