Intakegesprek

Tijdens dit gesprek komt aan bod wat jouw specifieke behoeften en klachten zijn en kijken we wat ik daarin voor jou kan betekenen. Je krijgt uitgelegd hoe een behandeling verloopt en wat je kan verwachten. En ik noteer je gegevens voor de administratie en maak een dossier aan.

Jouw gegevens worden met zorg verwerkt; je kunt dit nalezen in onze ‘privacy statement’ (PDF). Zoals wettelijk verplicht worden de gegevens 7 jaar bewaard voor administratieve doeleinden i.v.m. de facturatie. Uw dossier met medische gegevens worden 20 jaar bewaard, tenzij dit anders overeengekomen wordt tussen de behandelaar en de cliĆ«nt. Ik werk alleen met handgeschreven dossiers op papier, zodat gegevens veilig zijn en niet digitaal gehackt kunnen worden. Ze zitten veilig achter slot en grendel.

Als ik van oordeel ben dat er andere bijkomende medische zorg of een diagnose nodig is, dan geef ik een verwijsbrief mee voor je huisarts.

Ik behandel ook minderjarigen. Hiervoor is wel schriftelijke toestemming van beide ouders/verzorgers/voogden nodig. Neem gerust contact op als je hier meer over wilt weten.