Opleidingen

 • Sjamanistisch weekend op 25 en 26 maart 2023

  Op 25 en 26 maart 2023 geef ik een sjamanistisch trainingsweekend, het eerste in een reeks van vier.

  Om je in te schrijven, gelieve me per e-mail te contacteren. Dan stuur ik je alle informatie door. De inschrijvingen sluiten af op 12 maart 2023. De training is geschikt voor wie al wat spirituele ervaring heeft en achtergrond heeft verworven via ervaringsgericht leren, cursussen en/of opleidingen.

  Heb jij ervaring met droomwerk? Of volgde je al cursussen reiki 1 en 2 bijvoorbeeld? Jezelf kunnen ontspannen, nieuwsgierig en open staan voor nieuwe inzichten en teachings is essentieel als je deelneemt aan dit weekend. Wil jij jezelf verdiepen in wat hedendaags sjamanisme inhoudt en wil je er graag meer over leren? Dan ben je van harte welkom.

 • Niveau 2

  Wat leer je tijdens de reiki-opleiding niveau 2?

  – je herhaalt wat je bij niveau1 geleerd hebt, en diept dit verder uit

  -je maakt kennis met de drie symbolen om de energieën beter te kunnen waarnemen/gewaarworden en ‘worden’.

  – je maakt kennis met bepaalde ademhalingstechnieken en meditatie-technieken om meer ki op te wekken en jezelf bewuster te worden van de energiestroom in je eigen lichaam. – je leert hoe je iemand anders kan behandelen voor professionele doeleinden

  – M.a.w. je gaat verder op jouw spirituele pad van (zelf)genezing en bewustwording, en dit samen met mensen die dit ook willen leren en met wie je samen kan delen.

  -Net als bij niveau 1, ontvang je opnieuw reiju’s van je leraar. In totaal drie gedurende de twee cursusdagen.

  -Je oefent al de verschillende symbolen in combinatie met de handposities meteen in de praktijk.

  Voor wie is de cursus geschikt?
  Voor iedere volwassene die eerder al niveau 1 bij mij gevolgd heeft. Wie bij iemand anders een reikicursus heeft gevolgd, is welkom voor een kennismakingsgesprek alvorens in te schrijven. Om te kijken welk niveau van toepassing is.

  Wanneer vindt reiki-opleiding niveau 2 plaats?

  Momenteel is er nog geen nieuwe datum voor de volgende reiki-2-cursus. Als je interesse hebt om reiki 2 te volgen, stuur dan a.u.b. een mailtje. Dan word je op de lijst gezet en krijg je als eerste bericht als er een nieuwe datum is.

  Waar vindt de cursus plaats?

  In de praktijkruimte van Yukkuri in Sas van Gent (Nederland) in het gebouw van de Leutfabriek, op het gelijkvloers (ingang 1).

  Hoe aanmelden?

  Als je graag wilt deelnemen, meld je dan tijdig (liefst enkele weken voordien) aan per e-mail of telefonisch. Het maximaal toegelaten personen is immers beperkt. Bij inschrijving krijg je een inschrijvingsformulier toegestuurd met de betalingsvoorwaarden. Het lesgeld bedraagt 235 euro. Later krijg je alle praktische informatie dan nog toegestuurd, alsook een factuur voor je eigen administratie. De docent is Ilse Brosens. Mocht de prijs een mogelijk obstakel vormen, laat dit dan weten. Mits duidelijke afspraken is het mogelijk om het cursusgeld desgevallend in delen te betalen.