Niveau 2

Wat leer je tijdens de reiki-opleiding niveau 2?

– je herhaalt wat je bij niveau1 geleerd hebt, en diept dit verder uit

-je maakt kennis met de drie symbolen om de energieën beter te kunnen waarnemen/gewaarworden en ‘worden’.

– je maakt kennis met bepaalde ademhalingstechnieken en meditatie-technieken om meer ki op te wekken en jezelf bewuster te worden van de energiestroom in je eigen lichaam. – je leert hoe je iemand anders kan behandelen voor professionele doeleinden

– M.a.w. je gaat verder op jouw spirituele pad van (zelf)genezing en bewustwording, en dit samen met mensen die dit ook willen leren en met wie je samen kan delen.

-Net als bij niveau 1, ontvang je opnieuw reiju’s van je leraar. Deze dag drie keer in totaal (bij elk symbool één keer).

-Je oefent al de verschillende symbolen in combinatie met de handposities meteen in de praktijk.

Voor wie is de cursus geschikt?
Voor iedere volwassene die eerder al niveau 1 bij mij gevolgd heeft. Wie bij iemand anders een reikicursus heeft gevolgd, is welkom voor een kennismakingsgesprek alvorens in te schrijven. Om te kijken welk niveau van toepassing is.

Wanneer vindt reiki-opleiding niveau 2 plaats?

De cursus is gepland voor zaterdag 9 oktober 2021. De cursus zal doorgaan als op dat moment volgens de dan geldende corona-maatregelen van Nederland de samenkomst en het lesgeven in een kleine groep mogen, mits de nodige voorzorgen, zoals het dragen van een mondmasker in de binnenruimte gerespecteerd worden. Omdat we bij het praktijkgedeelte dichter bij elkaar zijn dan anderhalve meter, is het noodzakelijk dat iedereen zijn/haar eigen mondmasker meebrengt.

Als je uit België komt, kan ik voor een onderwijsverklaring zorgen, zodat je kan aantonen dat het geen toeristische uitstap is.

Hoe aanmelden?

Als je graag wilt deelnemen, meld je dan tijdig (liefst enkele weken voordien) aan per e-mail of telefonisch. Het maximaal toegelaten personen is immers beperkt. Bij inschrijving krijg je een inschrijvingsformulier toegestuurd met de betalingsvoorwaarden. Het lesgeld bedraagt 235 euro. Later krijg je alle praktische informatie dan nog toegestuurd, alsook een factuur voor je eigen administratie. De docent is Ilse Brosens. Mocht de prijs een mogelijk obstakel vormen, laat dit dan weten. Mits duidelijke afspraken is het mogelijk om het cursusgeld desgevallend in delen te betalen.